Opera København

Den nye Operaen på Holmen ble ferdigstilt i 2005 etter design av arkitekt Henning Larsen. Operaen har to store scener med Hovedscenen og Takkelloftet. Hovedscenen er ideell for romantiske og klassiske operaer, mens Takkeloftet er egnet for mer eksperimentelle og moderne verk.

Operaen i København er en av få operaer i verden med et fast solistensemble, mens Det Kongelige Operakor er anerkjent som et av de beste operakorene i verden.

Kombinasjonen av utmerket akustikk, estetisk design og forestillinger i verdensklasse gjør et besøk i Operaen i København til en stor opplevelse.

Restaurant Bojesen

Restaurant Bojesen er åpent for operaens gjester før forestillingene. Den anerkjente restauranten serverer 5 eller 7 mindre retter.

Omvisning i Operaen

Enkeltpersoner og turister kan i helgene få en omvisning i operaen mot en liten sum. Omvisningen tar en times tid, og billetter kan kjøpes fra Det Kongelige Teaters Biletcenter på Kongens Nytorv.

Hotell ved Operaen

Besøkende til operaen anbefales hotell ved Kongens Nytorv, Nyhavn og området rundt Amalienborg. Av hotellene kan Hotel Opera, Copenhagen Admiral Hotel og Phoenix Copenhagen anbefales på det varmeste.