Shopping København

Strøget er selvfølgelig det sentrale stedet for shopping i København, men man finner også utmerket shopping i mindre sidegater. Sidegatene fra Strøget rundt Kongens Nytorv skjuler noen perler av mindre design og motebutikker, mens i Nansensgade kan man oppleve bohemens København med flotte gallerier og designbutikker.

Fisketorvet Kjøpesenter

Skal man ta en pause fra shoppingen med en matbit anbefales det å bevege seg utenfor det travle Strøget, da man kan finne noen fantastiske små kaféer og restauranter til rimelige priser og ofte med bedre mat enn hva som blir servert i Strøget.

Strøget - Gammeltorv

Strøget

Strøget er det mest populære handleområdet i København. Den 1.1 km lange gågaten er det største bilfrie handelsområdet i Europa, og byr på fantastisk shopping i de koselige gatene.

Mer om Strøget
Istedgade

Istedgade København

Istedgade har et rykte på seg for å være Københavns tvilsomme handlegate med et utvalg av lugubre butikker. Men tidene har forandret seg, og i dag byr Istedgade på noe av den mest spennende shoppingen i København.

Mer om Istedgade København
Nansensgade

Nansensgade

Nansensgade er en trendy gate og område i København med en unik atmosfære. Her finner man en kunstnerisk innflytelse sentralt i København med gallerier, bohemske kaféer, etniske supermarkeder og mye mer.

Mer om Nansensgade