Tivoli København

Tivoli er et av Nordens største turistmål med over 4 millioner besøkende i året. Den sentrale beliggenheten i sentrum av København tvers over for Hovedbanegården gør Tivoli til en unik fornøyelsespark i europeisk sammenheng.

Tivoli ble grunnlagt i 1843 og har et område som dekker 82 mål.

Attraksjoner i Tivoli

Tivoli har et stort utvalg av attraksjoner og karuseller, med et spennende utvalg som tiltrekker alt fra små barn til godt voksne.

For de som liker fart og spenning anbefales Dæmonen, Det Gyldne Tårn, Dragen, Himmelskibet og Vertigo. Her finner man også Rutschebanen, verdens eldste berg- og dalbane i tre fra 1914. Himmelskibet har også rekorden for verdens høyeste karusell på 80 meter.

Himmelskibet i Tivoli

Blant barnas favoritter finner man Den Flyvende Kuffert, Dragebådene, Galejen, Karavanen, Odinekspressen, Pandaen og mye mer.

Dragebådene i Tivoli

Men Tivoli er mye mer enn karuseller og kjøreattraksjoner. Det 82 mål store området består av store og flotte parkområder, konsertsal og restauranter.

Hotell ved Tivoli København

Reiser hvor et besøk til Tivoli anbefales et opphold hos Tivoli Hotel, hvor man kan få familierom innredet med inspirasjon fra fornøyelsesparken. For hotell med kortest mulig gangavstand til Tivoli anbefales Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen, Imperial Hotel, Copenhagen Plaza, Grand Hotel og Zleep Hotel Astoria Copenhagen.