Opplevelser og Aktiviteter København

Opplev København på sitt beste. I tillegg til et stort antall severdigheter, byr København på flotte opplevelser for store og små.

For familieferier anbefales Tivoli, Dyrehavsbakken og København Zoo.

Romantiske ferierende anbefales å oppleve det fantastiske kulturtilbudet i København med en opera i verdensklasse og et unikt teatertilbud. København har mye mer å by på enn hva man beskrive på et nettsted, så den beste måten å oppleve og utforske København på er å ta bena fatt, og ikke vær redd for å trå utenfor det opptråkkede Strøget.

København Zoo

København Zoo

København Zoo er en av Europas eldste dyrehager med et rikt utvalg av dyrearter. Dyrehagen, som er åpen året rundt, har sjeldne og populære arter som elefanter, isbjørn, amurleopard, tasmansk djevel og mer.

Mer om København Zoo
Tivoli København

Tivoli København

Tivoli er en klassisk fornøyelsespark midt i sentrum av København, og er for mange reisende et av de største trekkplasterene for familieferier til København.

Mer om Tivoli København
Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken populært kalt Bakken, er verdens eldste fornøyelsespark i drift, og Danmarks nest mest besøkte turistattraksjon. Parken er en blanding av friluftsområde for dådyr og hjort med et tivoli i midten.

Mer om Dyrehavsbakken
Teater København

Teater København

København er den mest spennende nordiske byen når det gjelder kunst og kultur med et rikt tilbud innen teateroppvisninger, opera og ballett.

Mer om Teater København
Opera København

Opera København

Operaen i København er kjent som en av verdens beste operahus med en verdenskjent akustikk, en moderne arkitektur med en fantastisk utsikt over Amalienborg slott.

Mer om Opera København

FC København

FC København er for øyeblikket Nordens største fotballklubb, og spiller hjemmekamper i Parken, Danmarks nasjonalarena. Sportsinteresserte kan ta den korte turen til Østerbro for å oppleve dansk tribunestemning.

Mer om FC København
Spa København

Spa København

København byr på flere flotte spahoteller som byr på avslappende behandlinger. En perfekt måte å komme seg til hektene på etter en shoppingtur i Strøget.

Mer om Spa København
Familieferie i København

Barn København

København er en ideell by for barn. Familieferie til København bør starte med en spennende fergetur før man kan oppleve morsomme aktiviteter som tiltrekker hele familien i den danske hovedstaden.

Mer om Barn København